ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο Παπαχρήστος, ο Παπαδάκης και τo media lab του Ant1...

Μετά τα ειρωνικά σχόλια για την Γιάννα Αγγελοπούλου (εδώ) ήρθε η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να τον ειρωνευτεί -στο Στίγμα- ο σχολιογράφος των ΝΕΩΝ Γιώργος Παπαχρήστος. Αφορμή η πρόσκληση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και το ξέσπασμά του «στη φιλόξενη κάμερα του Γιώργου Παπαδάκη». Χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαχρήστος γράφει στην στήλη του Στίγμα (28/3/2018):
"Nα εξάρω τη στάση που επέδειξε και χθες (όπως πάντα άλλωστε) στον..
προσκεκλημένο του Πάνο Καμμένο ο οικοδεσπότης της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης. Του παραχώρησε, με εμφανή γαλαντομία, τριάντα οκτώ ολόκληρα λεπτά να απαγγείλει με άνεση το ποίημά του - χωρίς δηλαδή περιττές ερωτήσεις, οι οποίες ενδεχομένως θα τον αποπροσανατόλιζαν ή και θα διέκοπταν τον ειρμό των βαθυστόχαστων σκέψεών του. Πραγματικό υπόδειγμα δημοσιογραφίας, κατάλληλο να διδάσκεται στο media lab του Ant1..."

ΥΓ Ο Γ. Παπαδάκης σε συνέντευξη στο Tv Kous Kous είχε μιλήσει για την ανθρωποφαγία που επικρατεί στην τηλεόραση. "Υπάρχει ανθρωποφαγία και εγώ απέχω από όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν το μπορώ. Είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο. Ακούω κατά καιρούς που λένε και για μένα. Ακούω, για παράδειγμα, για την εκπομπή. Ο φίλος μου, ο Γιάννης ο Παπαγιάννης, αναφέρει ότι έχω κουράσει. Ε, μπορεί να τον έχω κουράσει, τι να κάνω τώρα;"