ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Γεγονός τα πρώτα 100 μέλη της ΕΣΗΕΑ από το Διαδίκτυο

Εγκρίθηκαν σήμερα από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τα πρώτα 100 μέλη του σωματείου που προέρχονται από το Διαδίκτυο (εργάζονται σε σάιτ). Την Παρασκευή, όπως γράφει το enimerosi24 αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων, με ανάρτηση του πλήρους καταλόγου. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν εξετάσεις μετά το Πάσχα, οπότε και θα γίνει ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία.
****
Mε αντιπροσωπεία των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA συναντήθηκε ο.. κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, στη Βουλή. Ο Θ. Παφίλης δεσμεύτηκε ότι η Κ.Ο. του ΚΚΕ θα πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου να πληρωθούν οι οφειλόμενοι μισθοί, οι εισφορές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να διασφαλιστούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.
****
Μια συνέντευξη με τον υπουργό Οικονομικών της Πορτογαλίας και νέο Πρόεδρο του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, παρουσιάζουν το βράδυ της Τρίτης οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου. Ο Παύλος Τσίμας ταξίδεψε στην Πορτογαλία και μίλησε αποκλειστικά με τον υπουργό Οικονομικών της, Μάριο Σεντένο, για την Πορτογαλική εμπειρία της εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και τη μετα-μνημονιακή περίοδο της ελληνικής οικονομίας.