ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κομίνη, θα τον χώσω μέσα τον Σκιαδόπουλο!

Αγαπημένος των δημοσιογράφων ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Ολες τις συνεντεύξεις του ηταν προκλητικά ενδιαφέρουσες. Δικηγόρος διαπρεπής με ηχηρό παρών στα στραδοκεια της χούντας οπου υπερασπίζονταν αγωνιστές. Αργότερα διέπρεψε σαν Προεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Στηριξε μεχρι υπερβολής τον Αντρέα και σήκωσε το βάρος του βρώμικου 89. Ειχαμε κάμποσες συνεντευξεις. Τα... χαλάσαμε οταν ήμουνα στην Πρώτη. Τοτε μου ειχε αναθέσει ο Κομίνης μια στήλη σχολίων.
Η περίοδος αυτή συνέπεσε..
με την έκδοση της δίτομης αυτοβιογραφίας του Γιαννοπουλου. Κάθε μερα λοιπόν επέλεγα ενα απόσπασμα που το έκλεινα με το..."ανθολογία Γιαννοπουλου".
Ε αυτό τον έκανε εξω φρενών. Τηλεφωνούσε στον Κομίνη "αυτόν τον μικρο θα τον βάλω φυλακή. Αλλα κι εσένα που τον ανέχεσαι"...
Στην φωτογραφία τωρα: Εχουμε βγει απο το Χυτήριο με τον Μιχάλη Μητρούση. Κι εχουμε γινει ήδη ανέκδοτο και ο συνάδελφος Μάκης Γεωργίου προβοκάρει το Γιαννόπουλο δείχνοντας εμένα που κάθομαι στην μηχανη του Οικονομέα. Και ως συνήθως ο Γιαννόπουλος με την προσφιλή συνήθεια απειλεί: "Θα τον χώσω μέσα τον Σκιαδόπουλο".

 - από το facebook του Αρη Σκιαδόπουλου