ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ανακατατάξεις κορυφής στα μίντια του Δ. Μάρη

Οι αλλαγές στη κορυφή της διοικητικής πυραμίδας στην 24Media συνεχίζονται. Μετά το μιντιακό διαζύγιο του Δημήτρη Μάρη με τον Ιβάν Σαββίδη υπήρξε άμεση αναδιάρθρωση στη λειτουργία του ομίλου. Ετσι τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης για όλο τον όμιλο της 24Media ανέλαβε χθες και επίσημα ο τέως διευθυντής του "Εθνους" Μάνος Χωριανόπουλος (δείτε ΕΔΩ).
Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο..
Βασίλης Παπαχριστοδούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer (κάτι σαν γενικός διευθυντής επιχειρήσεων) του ομίλου της 24MEDIA. Ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου είχε αναλάβει προσωρινά διευθυντής στο Ραδιόφωνο 24/7 μετά την αποχώρηση του Κ. Αρβανίτη, μέχρις ότου ήρθε ο Βασίλης Σκουρής που αποχώρησε από το Real Group (δείτε ΕΔΩ).
Ο Β. Παπαχριστοδούλου είναι στέλεχος της 24Media με πολυετή εμπειρία στους τομείς των media και της τεχνολογίας, είναι ο ιδρυτής του αθλητικού site Contra.gr ενώ εργάστηκε ως σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης και στρατηγικής σε μεγάλες εταιρίες (ΣΚΑΙ, IMAKO, PeopleCert). Tα τελευταία χρόνια στην 24MEDIA κατείχε το ρόλο του Βusiness Management Consultant.
 Φυσικά ο Chief  Executive Officer της 24MEDIA, Νικόλας Πεφάνης, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει και σχετική δήλωση: “O νέος ρόλος του Βασίλη Παπαχριστοδούλου μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς ο ίδιος έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανοδική πορεία του ομίλου. Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων θα συνεχίσει το αποδεδειγμένα επιτυχημένο έργο του”.

 ΥΓ Ολα αυτά τα COO, CΕΟ, BMC μας έχουν μπερδέψει λίγο και αναγκαζόμαστε να τα ψάχνουμε στο Google. Βάλτε ρε παιδιά και τι ακριβώς (ουσιαστικά) κάνει ο καθένας από τους πολλούς Chief και Consultant που διαθέτει η 24Media.