ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου πίσω από την επίθεση στη «Φαβέλα»

Ιδού και η απόλυτη απόδειξη ότι η δολοφονική επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο του Πειραιά «Φαβέλα» εξαπολύθηκε από τη Χρυσή Αυγή.
Δύο από τα μέλη του τάγματος εφόδου, που στις 25.2.2018 άνοιξε με λοστό το κεφάλι της συνηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερίας Τομπατζόγλου, και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα, έχουν πλέον ταυτοποιηθεί.
Και είναι βέβαια στελέχη..
της ναζιστικής οργάνωσης, με τον πρώτο μάλιστα να είναι ένα από τα πιο γνωστά ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για τον Σωτήρη Δεβελέκο και τον Βασίλη-Παναγιώτη (Ακη) Θεοδώρου, οι οποίοι έχουν δράση στον πιο ενεργό σήμερα Πυρήνα της οργάνωσης, αυτόν του Πειραιά.
Τα στοιχεία τους λοιπόν περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια στην Εισαγγελία Πειραιά.
Ο Δεβελέκος, του οποίου δακτυλικό αποτύπωμα εντοπίστηκε στη «Φαβέλα» σε κράνος των δραστών, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, έχει διατελέσει πυρηνάρχης του Πειραιά και βρίσκεται πολύ κοντά στον Μιχαλολιάκο ως στενός συνεργάτης του και «σωματοφύλακάς» του.
- από εκτενές ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη και του Μάνου Τσαλδάρη στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)