ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Χατζηνικολάου για τη δίωξη Μαρινάκη

Με αφορμή μήνυμα ακροατή το πρωί της Δευτέρας σχετικά με την κάλυψη από τα ΜΜΕ της ποινικής δίωξης κατά Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), ο Νίκος Χατζηνικολάου τοποθετήθηκε σχετικά, λέγοντας αρχικά ότι θα απαντήσει μόνο για τα δικά του Μέσα, γιατί δεν εκπροσωπεί το σύνολο των άλλων. Δήλωσε ότι μόλις έγινε επισήμως γνωστή..
η πληροφορία αναρτήθηκε και στα δύο ενημερωτικά σάιτ τού Real Group (στο Real.gr και στο  Enikos.gr), ενώ υποστήριξε ότι υπήρξε αναλυτικό ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό δελτίο στον Αντένα.
Ο Ν. Χατζηνικολάου τόνισε με έμφαση (επαναλαμβάνοντας περισσότερες της μιας φορές το «και στην Ελλάδα») ότι και στη χώρας μας, όπως στις άλλες δυτικές, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Προς ενίσχυση της άποψης επικαλέστηκε δημοσίευμα στα Νέα του Γιώργου Παπαχρήστου, με τον οποίο πριν από δύο χρόνια είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση και τον είχε αποκαλέσει «τυφλωμένο» και «Παπατσιράκι» (θυμηθείτε εδώ). Βέβαια, στο τέλος του σχολίου του ο Ν.Χ. τόνισε ότι η τοποθέτηση περί τεκμηρίου αθωότητας δεν σημαίνει ότι «κάποιοι δικαιούνται να αποκρύπτουν μια τόσο σοβαρή είδηση όπως η άσκηση ποινικής δίωξης».
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ