ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

«Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, είναι ο Ολυμπιακός»

Στη σκιά των εξαιρετικά δυσμενών εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις πρόσφατες πολιτικές επιθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά με αφορμή ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η ομάδα των «ερυθρολεύκων» οπαδών δείχνει να μην ενστερνίζεται το μήνυμα του πανό..
«No Politica», που κατ' επανάληψη έχει κάνει την εμφάνισή του στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ετσι λίγο πριν τις 18.00, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών δυνάμεων. Αρχικά, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης με χαρακτηριστικότερο όλων το: «Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός, είναι ο Ολυμπιακός» ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να φθάσουν στο ξενοδοχείο «Θεοξένια» όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο υπουργός Οικονομικών.                      
 -πηγή: efsyn.gr

σημ.1:
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media  ανέφερε: «Στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτικών για να μην προκληθούν οι πολίτες. Στον Πειραιά δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτών για να μην προκληθεί ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρα όνειδος. Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς! Ομιλία που θυμίζει 1967-1973…»
σημ.2:
Ανακοίνωση έβγαλε το Γραφείο Τύπου  του ΣΥΡΙΖΑστην οποία αναφέρει:
Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη. Για τους διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη παραθέτουμε και μια φωτογραφία της μαζικής εκδήλωσης: αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…».