ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Βενιζέλος: «Χυδαίος ο τίτλος της Εστίας» - Κοττάκης: «Αλλού αυτά, κύριε Βενιζέλο»

Για τρίτη συνεχή ημέρα, χθες, η Εστία του Γιάννη Φιλιππάκη (εκδότης) και του Μανώλη Κοττάκη (διευθυντής) διατηρεί ανοικτό μέτωπο με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, σχετικά με τον οποίο σε αυτό το τριήμερο έχει καθημερινά βασικά πρωτοσέλιδα θέματα ή κύρια άρθρα. Χθες η κόντρα κορυφώθηκε καθώς στο βασικό θέμα υπάρχει απάντηση Βενιζέλου (η οποία στον τίτλο τής εφημερίδας χαρακτηρίζεται «απολογία»!) αναφορικά με τις θέσεις του αφενός για το Μακεδονικό και αφετέρου για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Την Πέμπτη η Εστία είχε κύριο θέμα τις.. δηλώσεις Βενιζέλου (που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο) με τίτλο «Βενιζέλος: Η Μακεδονία δεν είναι μία και Ελληνική!» και υπότιτλο «Τα συλλαλητήρια εκδίκηση του εθνικολαϊκισμού και συνέχεια των αγανακτισμένων».
Στην απάντησή του (στην «απολογία» του όπως διατείνεται η εφημερίδα) ο Ε. Βενιζέλος δηλώνει ότι η Εστία δημοσίευσε τα όσα «δήθεν είπε» προχθές και σχολιάζοντας τον τίτλο της προσθέτει ότι είναι  «χυδαίος και υπονομευτικός των εθνικών θέσεων».
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport