ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Στα ύψη η τηλεθέαση της ΕΡΤ!

Ποσοστά που σπάνια έχει αντικρύσει, είδε η ΕΡΤ την Κυριακή. Tο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και μάλιστα άγγιξε το ποσοστό των 45,5% από 11:00 με 12:30. Ο μέσος όρος κινήθηκε στο 38,2% για το γενικό σύνολο και 36,2% για το δυναμικό κοινό. Οπως γράφει topontiki.gr aιτία αυτής της μεγάλης τηλεθέασης ήταν η μετάδοση..
της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε με φόντο την κλιμάκωση της έντονης τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας. Αυτό φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά υψηλότερα από άλλες χρονιές...
****
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00, ο Πάνος Χαρίτος και η εκπομπή«Roads» ταξιδεύουν σε μια θάλασσα από πλαστικά.Η ρύπανση των ελληνικών βυθών από πλαστικά κάθε είδους, η μάχη κατά της πλαστικής σακούλας και η προστ ασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αναδεικνύονται μέσα από τη ματιά ειδικών εμπειρογνωμόνων, που καταθέτουν τις εμπειρίες τους, εκπροσώπων ΜΚΟ και πανεπιστημιακών.Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, εξηγεί τον νέο νόμο για την ανακύκλωση, ενώ η εκπομπή ταξιδεύει στους Λειψούς που εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή.
  ****
Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «FOCUS», που μεταδίδεται από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.Στο επίκεντρο της συζήτησης, το Κυπριακό Ζήτημα, οι έρευνες κ αι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί, η Κυπριακή ΑΟΖ, οι σχέσεις με την Τουρκία και την Ελλάδα, ο ρόλος των μεγάλων δυνάμεων, η πορεία της οικονομίας, οι πολιτικοί συσχετισμοί, καθώς και οι στόχοι της επόμενης πενταετίας της κυπριακής κυβέρνησης.