ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ποιος χρηματοδοτεί αυτή την εφημερίδα;

Μια εβδομάδα στα περίπτερα έκλεισε  η ημερησια εφημερίδα «ΜΠΑΜ» (από χθες μίκρυνε και το σχήμα της) και η αίθoυσα σύνταξης απαντά σε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που όπως λένε δέχτηκαν. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων σε σχετικό σημείωμα στο fb αναφέρεται: 
" Οι απορίες σας μετά τις ευχές και τα συγχαρητήρια για την έκδοσή μας ήταν κυρίως οι εξής δυο:
α) Ποιος χρηματοδοτεί αυτή την εφημερίδα
β) Προς τα που "κλείνει" πολιτικά η εκδοσή μας
Σε όλους -έναν προς έναν- απαντήσαμε προσωπικά. Έφτασε νομίζω η ώρα να γράψουμε και δημόσια κάποια πράγματα..
Οι εκδότες της εφημερίδας (δείτε ΕΔΩ) -όπως γνωρίζετε- είναι δυο νέοι άνθρωποι που προέρχονται.. από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Δυο άνθρωποι, οι οποίοι ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΥΠΟ)ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, αλλά και ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, φτιάχνοντας μια εξαιρετική έκδοση (κατά γενική ομολογία) με τις δικές τους οικονομίες και με πολύ προσωπικό ρίσκο.
Στην εφημερίδα μας εργάζονται απολυμένοι από τα γνωστά μέσα εκδοτών - επιχειρηματιών που κλείδωσαν ή πούλησαν τα έντυπά τους, με αποτέλεσμα σε ένα βράδυ να βρεθούν οι συναδελφοί μας στο δρόμο.
Η εφημερίδα για όσους μας κάνατε την τιμή να την προμηθευτείτε έχει άποψη, έχει πρωτογενή ύλη, έχει έγκυρο και αποκλειστικό αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ, είναι καλοστημένη και φροντισμένη με μεράκι. Ένα πακέτο από πολλά "συν" που κέντρισε από την πρώτη μέρα όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές από το σύνολο των ελληνικών καναλιών αλλά και το διαδίκτυο, τα οποία αναπαρήγαγαν με ή άνευ πηγής τα θέματά μας. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας αναπαρήγαγαν, αλλά ιδιαίτερα, ευχαριστούμε όσους ανέφεραν το όνομα της εφημερίδας και μας τίμησαν.
(...)
Αίθουσα Σύνταξης "ΜΠΑΜ"