ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Για Mega και... λοιπές δυνάμεις!

Επειδή γράφονται διάφορα σχετικά και άσχετα με το Mega, ας πούμε εδώ τι ακριβώς ισχύει (τουλάχιστον αυτές τις μέρες)…
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Γιάννης Βαρδινογιάννης και Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αποφασίσει να βρουν κοινό τόπο με τράπεζες, προμηθευτές και φυσικά με τους εργαζόμενους να λειτουργήσει πλήρως το κανάλι - Ο μέτοχος που πήρε(;) το ποσοστό Σαββίδη, δεν είναι ενεργός στις διεργασίες επανεκκίνησης.
ΤΟ Mega θα διεκδικήσει άδεια όταν γίνει ο νέος διαγωνισμός. Περιμένουν από τις τράπεζες την τελική τους πρόταση για τα δάνεια (επιτόκιο κλπ).. Οι τράπεζες - όπως μάθαμε αρμοδίως - από σήμερα μέχρι την Δευτέρα θα στείλουν στους μετόχους τις προτάσεις τους για τις ρυθμίσεις.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, το Mega θα μπει σε νέα φάση από τον Ιανουάριο (παράλληλα περιμένοντας την εξέλιξη του διαγωνισμού που θα ξεκινήσει με τις διαδικασίες που προχωρούν στο ΕΣΡ). Αυτά.

ΤΩΡΑ κάποια ακόμα τηλεοπτικά:
   Τα αναγραφόμενα περί συζητήσεων για συνεργασία ΣΚΑΪ- Star δεν ισχύουν. Οι κουβέντες μεταξύ των στελεχών των δυο καναλιών, έχουν παγώσει γι’ αυτό το θέμα, τουλάχιστον μέχρι να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού.
   Το ΕΣΡ αναμένεται να έχει έτοιμη την προκήρυξη μέχρι το τέλος του μήνα. Οι διάφορες προσφυγές είναι ενεργές στο ΣτΕ, αλλά προφανώς η πορεία τους- και η τύχη τους- εξαρτώνται από τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ κυβέρνησης και μετόχων, οι οποίες διεξάγονται σε "κλίμα εμπιστοσύνης".
- από topontiki