ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

«Η επιλογή είναι στα χέρια μας»

Από τον Ν. Συνοδινό, οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΕΣΥ, και την Ελενα Ριζεάκου μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ λάβαμε και δημοσιεύουμε:

"ΛΕΜΕ “ΝΑΙ” ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.
 Συνάδελφοι, μετά από πολύμηνο σκληρό αγώνα απέναντι  σε  Κυβέρνηση και Εργοδότες, η διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ είναι στα χέρια μας. Είμαστε μπροστά στη μία και μόνη ευκαιρία για την επιβίωση του Οργανισμού.
 - Στην ψηφοφορία της 6ης - 8ης Νοεμβρίου, λέμε "ΝΑΙ" στον μεγάλο ΕΔΟΕΑΠ, με..
ασφαλισμένους όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Στο Διαδίκτυο, στα μπλοκάκια (μέχρι δύο εργοδότες), στα Γραφεία Τύπου. Με τους συνταξιούχους και τους άνεργους.
- Είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ύπαρξη απαρτίας (5200 μέλη).
-Ψηφίζουν όλοι όσοι έχουν αριθμό μητρώου, ακόμη και όσοι σήμερα έχουν φραγή στη μερίδα τους.
 Για πάνω από ένα χρόνο, μετά την κατάργηση του αγγελιόσημου με το νόμο Κατρούγκαλου, αγωνιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα από το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον ΕΔΟΕΑΠ.
Τώρα η επιλογή είναι στα χέρια μας.
Η έλλειψη απαρτίας ή η καταψήφιση της αλλαγής του Καταστατικού, σημαίνει λουκέτο την επόμενη μέρα για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Και αυτό συνεπάγεται ΕΟΠΥΥ, μηδενικές επικουρικές συντάξεις και ταυτόχρονη εκτίναξη των εισφορών.Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα στήριξης, του ΕΔΟΕΑΠ και του Κλάδου στο νέο τοπίο.

ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ                                        ΕΛΕΝΑ ΡΙΖΕΑΚΟΥ
Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΥ             Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ"