ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Στον Κ. Ζαφειρόπουλο το βραβείο «Ελένη Βλάχου 2017»

Μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Ζαφειρόπουλο της «Εφημερίδας των Συντακτών», στον οποίο απονέμεται το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου 2017» για την αφοσίωσή του στον τομέα της ερευνητικής δημοσιογραφίας, την επιμέλεια που διακρίνει τις έρευνές του, τη χρήση της γλώσσας και το εύρος των θεμάτων που καλύπτει.
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πτυχίου από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας, ο Κ. Ζαφειρόπουλος έχει.. εργαστεί από το 2006 στην εφημερίδα «Αυγή», στην ΕΡΤ, καθώς και στο Mega, όπου ήταν για επτά χρόνια ρεπόρτερ στην εκπομπή «Έρευνα».
Από την πρώτη μέρα έκδοσης της συνεταιριστικής εφημερίδας μας έως και σήμερα εργάζεται ως συντάκτης ελεύθερου ρεπορτάζ, εστιάζοντας σε ερευνητικά θέματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το καλοκαίρι παρακολούθησε με υποτροφία εντατικό σεμινάριο ερευνητικής δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» Σταύρο Τζίμα ως αναγνώριση του συνολικού δημοσιογραφικού του έργου.
Το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου» καθιερώθηκε το 2003 από τη γερμανική πρεσβεία και απονέμεται από την επιτροπή ανά διετία για εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της ειδησεογραφικής κάλυψης και του σχολιασμού ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
- efsyn.gr