ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ο «γκρίζος» πλασιέ του ΣΚΑΪ

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, κι ενώ το πάνελ του δεν συζητούσε θέματα υγείας, «θυμήθηκε ένα SMS» που έλαβε επισημαίνοντας ότι... προσέχει τα λόγια του. Το ανέγνωσε με το γνωστό πομπώδες, πονόψυχο και ταυτόχρονα... καταγγελτικό ύφος. Επρόκειτο για μήνυμα πατέρα που έχει το παιδί του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα. Η περιγραφή αφορούσε ελλείψεις του νοσοκομείου.
Ο Γ. Αυτιάς επεσήμανε ότι κρατάει το μήνυμα για όποιον αρμόδιο ενδιαφέρεται, μιλώντας για την υποβάθμιση της υγείας και διακόπτοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα που προσπαθούσε ματαίως να πει ότι η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας ήταν πολιτική κατεύθυνση των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς..
  «η πολιτική κατεύθυνση της ΝΔ είναι η ιδιωτική υγεία και όχι η δημόσια».
Ο Γ. Αυτιάς δεν άφησε να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς είχε έτοιμο ΤΟΝ αρμόδιο σε απευθείας σύνδεση με Θεσαλονίκη!
Ποιος ήταν ο αρμόδιος να μιλήσει για υγεία «χωρίς ταλαιπωρία και με αξιοπρέπεια»; Ο εκπρόσωπος της κάρτας EYclub για ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας που έδωσε το τηλέφωνο της ιδιωτικής εταιρείας και μοίρασε κάρτες-προσφορά σε μια απίστευτη «γκρίζα» διαφήμιση, με τον Γ. Αυτιά, σε ρόλο πλασιέ, να κάνει λόγο για «ατέλειωτα τηλεφωνήματα από όλη τηn Ελλάδα»!
Πρόκειται για την εταιρεία «Συνεργειακή Δημιουργία Α.Ε.», η οποία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη από επιχειρηματίες και επενδυτές της πόλης. «Προσφέρει» πακέτα Υγείας με «εκπτώσεις» από τις, υποτίθεται αρχικές τις τιμές και με την «πάσα» του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ έκανε διαφήμιση των πακέτων αυτών κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

- από το left.gr