ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή η τροπολογία για τον ΕΔΟΕΑΠ

Τι λένε σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Οργανισμού
 
Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας η πρόταση της κυβέρνησης για τη διάσωση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ), σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Την ίδια ώρα και την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα διεξάγεται η ψηφοφορία επί των τροποποιήσεων του καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, με βάση τις προτεινόμενες διατάξεις νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σύμφωνα με εκπροσώπους του κλάδου,..
το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα κρίνει το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, μετά την κατάργηση του αγγελιοσήμου, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Σχετικά με την ψηφοφορία για την απαρτία, απαιτείται η συμμετοχή του 50%  (5.200) τουλάχιστον των μετόχων-μελών και, προκειμένου να εγκριθούν οι τροποποιήσεις, απαιτείται η θετική ψήφος (ΝΑΙ) των 3/4 αυτών (3.900) που θα ψηφίσουν.

ΥΓ: Οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ σε ανακοίνωσή τους λένε:
"ΝΑΙ στην διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ
ΝΑΙ στον διευρυμένο ΕΔΟΕΑΠ που θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους πλέον τους συναδέλφους στα ΜΜΕ
ΟΛΟΙ μαζί στην ύστατη μάχη για να σταθεί όρθιος ο ΕΔΟΕΑΠ"