ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μαζεύονται στου Μαρινάκη

Ποιος και γιατί παραιτήθηκε από το «Φως»

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ιστορική εφημερίδα, «Φως», εκτός από αναστάτωση έφερε και αλλαγές. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε κατηγορήσει την εφημερίδα (εκτός των άλλων) ότι δεν στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε ΕΔΩ).
Μετά την ανακοίνωση και τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο πλευρών, (που ξεκίνησε απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός), οι εξελίξεις ήταν άμεσες.
Ο Διονύσης Δελλής, βασικός ρεπόρτερ της εφημερίδας υπέβαλε την παραίτησή του.. στον διευθυντή του «Φωτός» καθώς θεώρησε ότι δεν έχει πια θέση εκεί, μετά τα όσα συνέβησαν.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μετακινείται πλέον στα «Νέα» και έτσι εκτός από αρχισυντάκτης στο site, To10.gr, θα είναι και στο δυναμικό της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Και αυτή δεν είναι η μοναδική μεταγραφή των «Νέων» καθώς ένας ακόμη ρεπόρτερ Ολυμπιακού, ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, μπαίνει στο δημοσιογραφικό team της εφημερίδας.
- από το sdna