ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Κώστα Βεργόπουλο

H ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του οικονομολόγου, πανεπιστημιακού και συγγραφέα Κώστα Βεργόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 σε ηλικία 75 ετών.Ειδικότερα, το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr και στη διεύθυνση ert.gr/arxeio απόσπασμα από το επεισόδιο με τίτλο «Το αύριο της Αριστεράς» της σειράς εκπομπών «ΡΙΜΕΪΚ».
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Κώστας Βεργόπουλος μιλάει για τις αναζητήσεις και το ρόλο της Αριστεράς σε σχέση με τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται στους κόλπους της ενοποιημένης Ευρώπης και της παγκοσμιοποιημένης αγοράς.. Η σειρά εκπομπών «ΡΙΜΕΪΚ» ασχολείται με θέματα που αφορούν στις μεγάλες αλλαγές της ελληνικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια των πέντε μεταπολεμικών δεκαετιών.
Το επεισόδιο με τίτλο «Το αύριο της Αριστεράς», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κακαβιά και κείμενα-παρουσίαση Ρένας Θεολογίδου, είναι παραγωγής 1998.