ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Εξαντλήθηκαν οι αποκαλύψεις

Στα περίπτερα το 'Εθνος της Κυριακής

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το πρώτο φύλλο του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής της μ.Μπ. (μετά Μπόμπολα) περιόδου. Πρωτοσέλιδος τίτλος «Αυτός ο άνθρωπος , αυτός -  Ο πολύτιμος Κεντρώος» και ένα ρεπορτάζ επ αυτού λόγω και της συγκυρίας με την ψηφοφορία για εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά.
Από τα άλλα πρωτοσέλιδα θέματα δεν ξεχωρίζει κάποιo αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, εξ άλλου όλες oι αποκαλύψεις εξαντλήθηκαν από την ημερήσια έκδοση με τα paradise papers.
Υπάρχουν συνέντευξεις του προεδρου της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη που σχολιάζει την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, και της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το θεμα με τους ερευνητές που πρωταγωνίστησαν στις αποκαλύψεις με τα paradise papers και οι οποίοι μιλάνε στο «Εθνος της Κυριακής»..
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ειδικά ένθετα τα οποία έχει κάθε κυριακάτικο φύλλο που σέβεται τον εαυτό του και τους αναγνώστες του. Οπως δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προσφορές που στο Εθνος της Κυριακής συνίστανται στο βιβλίο "Η Βίβλος" από τη σειρά ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και  στο DVD "Ο Μικρός Πρίγκιπας".

ΥΓ Μαζί με το Εθνος της Κυριακής επιστρέφει και η «Ημερήσια», ενώ υπάρχει και σταυρόλεξο (δεν προλαβαίνουμε να λύνουμε με τόσα που μοιράζουν σαββατιάτικα και κυριακάτικα φύλλα).