ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο Αδωνις Γεωργιάδης χρειάζεται μαθήματα αριθμητικής

Hθελα να πω στον κ. Αδωνι Γεωργιάδη, ότι χρειάζεται μαθήματα μαθηματικών ή απλώς αριθμητικής. Προφανώς δεν ξέρει να προσθέτει, ούτε να αφαιρεί». Με αυτο τον τρόπο απάντησε από ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στην επίθεση που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είπε στη Βουλή: «Κύριε Παπαδημητρίου διαβάζω από το πόθεν έσχες της καταθέσεις σας και μου βγαίνουν 5 εκατομμύρια. Να τα έχετε και να τα χαίρεστε λέω εγώ γιατί δεν είμαι σαν κι εσάς. Είναι ηθικό ο υπουργός της Ελλάδας να έχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στην Αμερική;».
Ο υπουργός Οιkονομίας σήκωσε το.. γάντι και απάντησε:..
«Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στις κραυγές εντυπωσιασμού του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης ξέρει ότι τα χρήματα που εγώ και η σύζυγός μου έχουμε στην Αμερική και το ειδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, δεν έχουν βγει από τη χώρα και έχουν πάει στην Αμερική. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 50 χρόνων στην Αμερική, έχουν φορολογηθεί και φορολογούνται με τους υψηλότερους συντελεστές φορολογίας στην Αμερική, έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες, δεν έχω επενδύσεις σε off shore, δεν είμαι στα Paradise Papers ούτε στα Panama Papers, ούτε στη λίστα της Κριστίν Λαγκάρντ. Και επίσης ήθελα να πω στον κ. Γεωργιάδη, ότι χρειάζεται μαθήματα μαθηματικών ή απλώς αριθμητικής. Προφανώς δεν ξέρει να προσθέτει, ούτε να αφαιρεί».