ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Αστυνομικοί στα ΝΕΑ για να συλλάβουν τον διευθυντή!»


Αλαλούμ με "μήνυση"(;) του Π. Καμμένου

Aλαλούμ με τη διαδικασία του αυτοφώρου που υποτίθεται ότι κινήθηκε για τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Παναγιώτη Λάμψια (φωτογραφία), μετά από "μήνυση" του υπουργού  Εθνικής Αμυνας για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο Π. Καμμένος μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου Αμυνας είχε πει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» κάνοντας λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα αναφορικά με την διακρατική συμφωνία για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Τα Νέα" που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε..
συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών», αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.
Ενας από τους εργαζόμενους στα ΝΕΑ έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής στο fb:
«Και ομως... Ηρθαν πριν λίγα λεπτά στη Συγγρού αστυνομικοί για να συλλαβουν τον Panagiotis Lampsias διευθυντη της εφημεριδας Τα Νεα. Ο λόγος; Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νεων. Τι ζουμε;;;  ΥΓ οσοι δεν εχετε πάρει τα ΝΕΑ, καντε το»
Μάλιστα λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής η ιστοσελίδα της εφημερίδας «τα Νέα» ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΥΓ 1 Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε μήνυση ζητώντας τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η Ελληνική Αστυνομία, από την πλευρά της, διέψευσε την είδηση, ενώ στελέχη της μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ανέφεραν ότι δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν, ενώ δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία πως έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

ΥΓ 2 Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι δεν έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια.


ΥΓ 3 Ο διευθυντής των ΝΕΩΝ Παναγιώτης Λάμψιας έγραψε στο twitter: «Ζήτησαν τη σύλληψή μου για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση του υπουργού Καμμένου. Το πήραν πίσω μετά την κατακραυγή. Η δημοκρατία έχει αντισώματα».