ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στραβελάκης τέλος από διευθυντής του Mega

Ξανά υποψήφια η Τρέμη - Nτόμινο αλλαγών στο κανάλι

Ούτε έξι μήνες δεν πρόλαβε να κλείσει στη θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega ο Νίκος Στραβελάκης, και οι μέτοχοι του σταθμού αποφάσισαν να τον απομακρύνουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Η απόφαση ελήφθη το Σαββατοκύριακο, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, και επισημοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά στα γραφεία της Μεσογείων. Εκεί εκλήθη ο Στραβελάκης και η ολιγόλεπτη παρουσία του χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση.
Στη διευθυντική θέση προσπαθεί να πλασαριστεί η Όλγα Τρέμη, ενώ προς το παρόν τον ειδησεογραφικό Τομέα «τρέχει» ο Μανόλης Καψής. Η παρουσιάστρια είχε επιχειρήσει να πετύχει το ίδιο και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά το σχέδιο που είχε εκπονήσει με τον Φώτη Μπόμπολα,..
προσέκρουσε στην απόλυτη άρνηση του Γιώργου Μπόμπολα, όπως και της πλευράς Βαρδινογιάννη.
Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου (τον Οκτώβριο), η διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης είχε μείνει ακέφαλη, μέχρι τη στιγμή που οι μέτοχοι του σταθμού κατέληξαν σε συμβιβασμό που προέβλεπε Στραβελάκη διευθυντή και Τρέμη παρουσιάστρια.
Ο Νίκος Στραβελάκης φέρεται να έχει ζητήσει την επάνοδο του στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων του Σαββατοκύριακου, στα οποία παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου το τελευταίο εξάμηνο.
- aixmi.gr