ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ανάρπαστα τα (μαύρα) «Νέα» για το άρθρο του Βενιζέλου

Ο ΔΟΛ και σήμερα ένα βήμα μπροστά
(στον πανικό)!


Το «Συγκρότημα» είναι ο πρωταθλητής της κινδυνολογίας. Ποτέ, καμιά έκδοση δεν ξεπέρασε τον ΔΟΛ σε μηνύματα, άρθρα, ειδήσεις και πρωτοσέλιδα εσχατολογίας. Πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από τους άλλους – κάποτε και ολόκληρα χιλιόμετρα. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά σήμερα. Οι πάντες – οι πάντες, όμως – αναγγέλλουν το κλείσιμο των τραπεζών για μία εβδομάδα, αλλά τα «Νέα» το προχωρούν βάζοντας το ερώτημα «Πότε θα ανοίξουν οι Τράπεζες» και από κάτω έχουν σε ενέσιμη ενδοφλέβια μορφή τον νέο πανικό στην πιο βελτιωμένη έκδοση της ημέρας: «Φόβοι για λουκέτο και μετά την επόμενη Δευτέρα». Δεύτερο (και τελευταίο!) θέμα, σε κυρίαρχο «μπαλκόνι», το άρθρο του Ανύπαρκτου πολιτικά. Ο αμοραλισμός του Τύπου στο απόγειό του.
Υστερόγραφο 1: Στο Βήμα και στα Νέα – θυμόσαστε φυσικά – εναλλάσσονται εδώ και πέντε.. μήνες τα χρώματα: από το βαθύ μπλε στο βαθύ κόκκινο (του γλειψίματος) και από το βαθύ κόκκινο ξανά στο βαθύ μπλε. Σήμερα κυριαρχεί το μαύρο. Και δεν είναι το μαύρο της θλίψης και της απελπισίας – της δικής τους απελπισίας για το μέλλον τους. Είναι βαθύτατα πολιτικό αυτό το βαθύ μαύρο.
Υστερόγραφο 2: Αναμένονται ουρές στα περίπτερα για να αγοράσουν τα Νέα λόγω του άρθρου του Ανύπαρκτου, ΠΡΩΗΝ αρχηγού.
- από το harddog