ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Βρείτε τις διαφορές στα λεγόμενα Σόιμπλε, Σαμαρά και Πρετεντέρη

Πιο εμετικός... πεθαίνεις. Ο εθελόδουλος ραγιαδισμός του «υπηρέτη όλων των αφεντάδων», όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Μπογιόπουλος, ειδικά της τελευταίες μέρες χτυπάει κόκκινο.
Μωρέ ποιοι είμαστε εμείς που πάμε να αντισταθούμε στην οικονομική δικτατορία που μας έχουν επιβάλει; Ρωτήσαμε τον Πρετεντεράκο; Το είχε γράψει στο «Βήμα». Μπορoύμε να μην το πάρουμε υπ’ όψιν;
«Η Ευρώπη του κοινού νομίσματος στηρίζεται σε μια σειρά από κανόνες και υποχρεώσεις για όσα κράτη έχουν κοινό νόμισμα. Μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν, αυτοί είναι οι κανόνες και οι υποχρεώσεις. Θέλουμε το ευρώ; Εφαρμόζουμε τους κανόνες και εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις που επιβάλλει το ευρώ, είτε είναι φετίχ είτε δεν είναι. Δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες και να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις; Κουνάμε μαντήλι στο ευρώ και βαδίζουμε καμαρωτά στη δραχμή, το ρούβλι, το γρόσι και σε ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή μας. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει».
Παρέα λοιπόν με τον Σόιμπλε και τον Σαμαρά, ο μαρκουτσοφόρος του Mega μας απείλησε.. να μην διανοηθούμε να ψηφίσουμε όχι στο δημοψήφισμα γιατί θα φύγουμε απ’ το ευρώ και θα βρεθούμε παρέα με τον …Βελζεβούλ (όχι το τελευταίο δεν το είπε. Παράλειψή του).
- από το Βαθύ Κόκκινο