ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τα Νέα κι ο «δραχμοπομπός- γελωτοποιός» Λαζόπουλος...

Tσιντσίνης - Λαζόπουλος
Kάθε άλλο παρά αγιογραφία για τον Λάκη Λαζόπουλο είναι αυτή που έχει η εφημερίδα «Τα Νέα» σήμερα (Τρίτη) στην τελευταία της σελίδα.
Ο Μιχάλης Τσιντσίνης στην στήλη «Αγιογραφίες» (την οποία «κρατούσε» ο νυν διευθυντής Δημήτρης Μητροπουλος) με αφορμή άρθρο του Λαζόπουλου στο AΠE- MΠΕ (ΕΔΩ) επιτίθεται εναντίον του καλλιτέχνη αναφέροντας ότι ο Λάκης αναθεματίζει τα «δουλάκια του Σόιμπλε» και αποθεώνει τον τον Τσίπρα, τον ηγέτη που «ηρθε η ώρα να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι».
Ο Τσιντσίνης... χαλάστηκε επειδή ο καλλιτέχνης «βοήθησε όσο λίγοι να εμπεδωθεί η απέχθεια προς το “σύστημα”» και αναφέρει για τον Λαζόπουλο: «Οταν έρθει η στιγμή, κάποιο αεροπλάνο θα βρεθεί, κάποια θαλαμηγός γεμάτη χλιδιάρηδες, για να σαλπάρεις και να ξεχαστείς»....
Ο αρθρογράφος των Νέων που χαρακτηρίζει τον καλλιτέχνη ως... «δραχμοπομπό και γελωτοποιό», αναφέρει χαρακτηριστικά:..
«Δεν είναι στρατευμένος. Ο Λάκης Λαζόπουλος αρθρογραφεί πια μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Είναι ενσωματωμένος. Κι εμφανίστηκε ξανά στην κηνή την κατάλληλη στιγμή.
(...) Μπορεί να μην είχε επίγνωση ο γελωτοποιός. Αλλά από τότε που άρχισε να παραμελεί τον γελωτοποιό υπέρ του κήρυκα, βοήθησε όσο λίγοι να εμπεδωθεί η απέχθεια προς το «σύστημα» - το δημοκρατικό σύστημα. Και να αναζωπυρωθεί η ροπή προς την υπερήφανη εθνική απομόνωση. Βοήθησε έτσι να ανοίξει η κοίτη στην οποία μπορεί τώρα να συρρεύσουν εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.
Δεν χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις ποιον κόσμο ετοίμασες. Δεν χρειάζεται να το ξέρεις όταν μπορείς εγκαίρως να τον εγκαταλείψεις, όπως εγκαίρως εγκατέλειψες όλες τις αυλές στις οποίες θήτευσες. Οταν έρθει η στιγμή, κάποιο αεροπλάνο θα βρεθεί, κάποια θαλαμηγός γεμάτη χλιδιάρηδες, για να σαλπάρεις και να ξεχαστείς. Να ξεχαστείς ως δραχμοπομπός και να επιστρέψεις πάλι καθαρός».
Αναμένεται απάντηση από τον Λάκη Λαζόπουλο...