ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο εφιάλτης του Γιάννη Πρετεντέρη...

Δεν τον θέλουν πλέον οι εκδότες στο Mega - Τον «τελειώνουν» με την ανοχή Ψυχάρη

«Είναι σαν να ζω εφιάλτη κάθε φορά που έρχομαι στο δελτίο» είπε εχθές το βράδυ σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο Γιάννης Πρετεντέρης απευθυνόμενος στη Μαρία Σαράφογλου, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Ποιος να το έλεγε πριν μερικούς μήνες ότι ξαφνικά θα ξημέρωνε μια μέρα που θα ήταν κλειστές οι τράπεζες και θα υπήρχαν περιορισμοί στις αναλήψεις».
Οι πολλοί όμως, και κυρίως εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Μεσογείων, κράτησαν το πρώτο σκέλος, δηλαδή τον «εφιάλτη που ζει ο δημοσιογράφος όταν πάει στο κανάλι», αποδίδοντας στην ουσία, άλλο νόημα στην έννοια του εφιάλτη που ζει ή πιο σωστά, ιεραρχώντας τους εφιάλτες του δημοσιογράφου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι κλειστές τράπεζες για την οικονομική επιφάνεια του Γιάννη, είναι δευτερευούσης σημασίας εφιάλτης… Το πρώτο, είναι ο ψυχολογικός εφιάλτης που ζει εδώ έναν χρόνο, κάθε απόγευμα που..
έρχεται στο κανάλι, γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες δεν τον θέλουν πια, για αυτό και του έχουν μειώσει δραστικά τη διάρκεια του σχολίου του στο δελτίο… αλλά και την επιθυμία τους (με την ανοχή του Σταύρου Ψυχάρη) να τον “τελειώσουν” στο τέλος της σεζόν»! Αυτός – λένε στο μεγάλο κανάλι, είναι ο πραγματικός εφιάλτης του Γιάννη Πρετεντέρη, δηλαδή να γνωρίζει το τέλος που έρχεται…
Η μόνη του ελπίδα να την γλιτώσει– λένε, οι ίδιες πηγές, είναι «ίσως αν αλλάξει κυβέρνηση… και πείσει τους εκδότες να τον κρατήσουν»!

YΓ: Με κάθε επισημότητα – προφανώς με εντολή των εκδοτών, ο Πρετεντέρης αποκλείστηκε από τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές του MEGA καθ” όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εστάλη στους δημοσιογράφους  για τον έκτακτο κύκλο εκπομπών με τίτλο... «Ελλάδα, Ωρα μηδέν» το όνομα του Πρετεντέρη απουσιάζει, αφού οι δημοσιογράφοι που θα παρουσιάσουν αυτές τις εκπομπές είναι η Όλγα Τρέμη, ο Νίκος Ευαγγελάτος και επιστρατεύονται οι Οικονομέας – Καμπουράκης!

-πηγή: enimerosi24