ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Κανονικά οι πληρωμές μισθών από τον (large) Κοντομηνά

Tην ώρα που σε πολλές επιχειρήσεις ΜΜΕ (που ακόμη πληρώνουν τους εργαζομένους τους), υπάρχει μια σχετική αγωνία  για το αν οι καταβολές μισθού και επιδομάτων θα γίνουν κανονικά, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha βγαίνει μπροστά.
 Η καταβολή της μισθοδοσίας στον ALPHA, θα γίνει κανονικά καθώς, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της διοίκησης, η αργία των τραπεζών δεν πρόκειται να επιφέρει καμία ανατροπή στον μέχρι τώρα προγραμματισμό. Οι πληρωμές λέει θα γίνουν κανονικά καθώς η εταιρία, σύμφωνα με όσα γράφει το enimerosi24,ούτε δανεισμό ούτε άλλες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες εχει, σε αντίθεση με ο,τι συμβαίνει στα περισσότερα «μαγαζιά»… Γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να ικανοποιεί στην ώρα τους τις πληρωμές της… Το πιο..
σημαντικό από όλα, γράφει το enimerosi24, ειδικά στο πρωτόγνωρο περιβάλλον που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα, είναι η εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά  να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των εργαζομένων οι οποίοι ειναι πάνω απο όλους, πολύ δε περισσότερο σε τέτοιες στιγμές.