ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι «φίλοι» του Νίκου Φίλη

Κατατοπιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στην πρωινή εκπομπή των  Καμπουράκη - Οικονομέα. Στο στούντιο του Mega επικράτησε χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε τους δυο «φίλους» (σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται οπως και όλα τα άλλα, τρομοκρατούν και παραπληροφορούν τον κόσμο με τις ουρές στα ΑΤΜ ενώ (όπως επεσήμανε κι ο Τσίπρας στον ΑΝΤ1)  καλύπτουν επιλεκτικά τις εκδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ κι όχι αυτές υπέρ του ΟΧΙ (48 και 10 λεπτά αντίστοιχα).
«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση. Στήνετε "Μπεν Χουρ" με επιχειρηματίες, με κινδυνολόγους και καλείτε μόνο αυτούς που βολεύουν τα αφεντικά σας. Εχετε κατάλογο του συστήματος, του μνημονίου και της χρεοκοπίας.  Μήπως έχετε ακούσει για αλλαγές διευθύνσεων σε διάφορα κανάλια και για..
πάγωμα...» είπε ο Φίλης, με τον Καμπουράκη να αντιδράει απαντώντας στον Φίλη:
 «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη».
Ο χειμαρρώδης Ν. Φίλης όμως είχε πάρει φόρα...
«Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης» φώναξε για να αντιδράσει ο Οικονομέας χτυπώντας δυνατά το χέρι (μάλλον έπαθε ελαφρύ κάταγμα): «Μη φωνάζεις κύριε Φίλη! Με τις φωνές σου δεν γεμίζουν τα ATM», για να του απαντήσει με τη σειρά του ο Φίλης:
 «Τα ΑΤΜ εσείς τα αδειάζετε που τρομοκρατείτε τον κόσμο. Κι όταν πάει κάποιος συνταξιούχος θελήσει να σας πει κάτι που δεν σας αρέσει τον σπρώχνετε και πάτε παρακάτω» (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ πιο κάτω).
«Αυτό που κάνει είναι φασισμός!» φώναζε ο Οικονομέας, κατηγορώντας τον ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι... φίλοι του. «Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι. Το συνολικό του καναλιού είναι άθλιο. Είναι χούντα αυτό που κάνετε» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής επέμεινε: «Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι».
«Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!»
Σε αυτό είχε άδικο ο Φίλης γιατί στο ίδιο πάνελ μπορεί ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Παντελής Καψής αλλά ουδείς ασχολείται μαζί τους και με τα λεγόμενά τους (άσχετο αν ο Φίλης δεν τους άφησε να μιλήσουν καθόλου).


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΛΕΟΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ...


ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ..