ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Οι ιστοσελίδες και τα κανάλια που αγαπάνε υπερβολικά την κυβέρνηση...


Σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του το Βήμα αναφέρεται σε μοντάζ που έγιναν στις συνομιλίες σταθμάρχη-μηχανοδηγού την ημέρα της τραγωδίας των Τεμπών. Τα αποτελέσματα του μοντάζ διοχετεύτηκαν αμέσως στα ΜΜΕ με σκοπό να στηριχτεί η θεωρία του ανθρώπινου λάθους και να αποκλειστούν κυβερνητικές ευθύνες.
Γιατί ένα έντυπο του Ομίλου Μαρινάκη που στήριζε με όλες του τις δυνάμεις την κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο δημοσίευμα συνδέεται με τις σχέσεις του Ομίλου με την κυβέρνηση και αυτό έχει ενδιαφέρον.
Η κυβέρνηση, αμήχανη και στριμωγμένη μέσω στελεχών της διατυπώνει διάφορες ανοησίες για να καλύψει την αποκάλυψη, αυτοεξευτελίζεται αλλά αυτό δεν έχει ενδιαφέρον, δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Αντίθετα έχει ενδιαφέρον οτι πολλές μεγάλες ιστοσελίδες και κανάλια που αγαπάνε υπερβολικά την κυβέρνηση παραθέτουν τις απαντήσεις υπουργών κλπ ενώ δεν αναφέρονται καν στο δημοσίευμα του Βήματος και τι αυτό γράφει.
Ενας αναγνωστής/τηλεθεατής διαβάζει/ακούει τις δηλώσεις του κάθε Σκέρτσου που λέει τα δικά του αγνοεί όμως τι ακριβώς αναφέρει η αποκάλυψη του Βήματος. Είναι τα ίδια ΜΜΕ που είχαν δημοσιοποιήσει την επομένη του δυστυχήματος τις μονταρισμένες, όπως αποκαλύπτεται, συνομιλίες χωρίς καμία επιφύλαξη, χωρίς καν να αναφέρουν ποιός τους τις έδωσε.
Γιατί το πιο ενδιαφέρον ερώτημα τελικά ειναι αυτό, ποιό κέντρο διοχέτευσε τις συνομιλίες στα ΜΜΕ. Μόλις απαντηθεί θα πρέπει να αγοράσουμε μεγάλες ποσότητες ποπ κορν...