ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατάκος μετά την επίσκεψη στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη


Ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές.
Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση για τη συνάντηση που είχαν οι δύο υπουργοί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι τού επιχειρηματία και εκδότη: μια συνάντηση που έσπευσε να διαψεύσει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, την οποία ωστόσο επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Σημειώνεται ότι η παρουσία των δύο κυβερνητικών στελεχών στην οικία του ιδιοκτήτη του «Βήματος» συνέβη σε χρονική στιγμή που η εφημερίδα δημοσίευσε το ρεπορτάζ για «μονταζιέρα» στα ηχητικά ντοκουμεντα των Τεμπών και ενώ η κυβέρνηση εγκαλούσε τμήμα της αντιπολίτευσης ως εντολοδόχο εκδοτικών συμφερόντων!
Ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στη Βουλή ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη και απάντησε με ένα αμήχανο σχόλιο, λέγοντας: «Αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».