ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Το flash.gr βγαίνει ξανά μπροστά


Το όνομα βαρύ, το δίλημμα μεγάλο: Oι παλαιότεροι το θυμούνται οι νεότεροι δεν το γνωρίζουν. Η αλήθεια όμως είναι μία: Όταν λες για ενημέρωση στην Ελλάδα δεν γίνεται να μην βγάζεις...flash.Γι αυτό κι εμείς πατάμε flash.gr και προχωράμε σε δρόμο δύσκολο. Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι αποστρέφονται τα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης και μαθαίνουν τις ειδήσεις κυρίως από τα social media θα έλεγε κανείς ότι κάθε προσπάθεια για σοβαρή και αληθινή ενημέρωση θεωρείται σχεδόν καταδικασμένη.

Το flash.gr φοράει τα καλά του και βγαίνει ξανά μπροστά με ένα ακόμη παράγοντα στην εξίσωση. Ηδη σε μία χώρα περί των 10 εκατομμυρίων κατοίκων (και με κάκιστες δημογραφικές προοπτικές) υπάρχουν πολλά Μέσα Ενημέρωσης. Αν ακούγαμε... - ευτυχώς δεν φτάσαμε ακόμα εκεί - θα έλεγαν “βρε που πάτε”; Η απάντηση είναι απλή: Πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Και να κριθούμε για αυτό. Στις ηλεκτρονικές εφημερίδες τα πάντα είναι μετρήσιμα κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο.

Σας καλούμε λοιπόν να ανάψετε flash και να στρίψετε μαζί μας στον δρόμο της ανεπηρέαστης και αληθινής ενημέρωσης. Η ομάδα του flash.gr με ένα μείγμα από παλιό και νέο αίμα, από εμπειρία και φρεσκάδα, από ωριμότητα και θάρρος βγαίνει μπροστά και απευθύνεται σε όλους. Δεν διαλέγουμε κοινά, δεν αποκλείουμε κανέναν και επιπρόσθετα βουτάμε στα βαθιά κοιτώντας στα μάτια τους νέους μας αποδεχόμενοι τον κόσμο τους.

Ναι, θα είμαστε εκεί όπου άλλοι δεν μπορούν, θα ακούμε εκεί όπου άλλοι κλείνουν αφτιά, θα βγαίνουμε μπροστά όπου οι άλλοι κάνουν πίσω, θα βγάζουμε από το σκοτάδι όσους θέλουν να μείνουν μέσα. Και θα είμαστε, τελικά, εκεί όπου η κοινωνία δίνει τις μάχες της με άποψη, με θέση με παρέμβαση. Για όλους ανεξαιρέτως.

- απόσπασμα από κείμενο του Γιάννη Χρηστάκου στο flash.gr (ΕΔΩ) στο οποίο υπάρχουν και στοιχεία για μια δημοσιογραφική έρευνα