ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ενόχληση για τη «γραμμή» Καθημερινής και ΣΚΑΪ


Εκτός από την «Καθημερινή», προστέθηκε και ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου στα media που ασκούν μια πιο σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του προέδρου Μητσοτάκη. Αυτό φάνηκε και ανήμερα της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών στο εκλογικό πάνελ του καναλιού, όπου και πήραν μέρος όλα τα βαριά χαρτιά του ΣΚΑΪ. Από τον Αλέξη Παπαχελά και τον Άρη Πορτοσάλτε μέχρι τον Βασίλη Χιώτη και τον Γιώργο Αυτιά. 
Αν κάποιος παρακολούθησε την εκλογική βραδιά στο κανάλι του Φαλήρου, θα κατέληξε στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα με αυτό που κατέληξε και ένας πολύπειρος σε αυτά φίλος μου. Ότι δηλαδή ο Αλαφούζος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις -και δη μεγάλες- από τον πρόεδρο Μητσοτάκη. 
Οι εξελίξεις αυτές έχουν ενοχλήσει το Μαξίμου και προσωπικά τον πρόεδρο Μητσοτάκη, αν κρίνω από την πληροφορία που τον θέλει να έχει σηκώσει κατ’ επανάληψη το τηλέφωνο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους Αλαφούζους.
Πάντως όπως γράφει το Big Mouth του powergame, με δεδομένο ότι τα νούμερα της Nielsen ήταν πολύ καλά για το κανάλι του Φαλήρου, νομίζω ότι δικαιώνεται η ισχυρή κυρία του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, που είναι διαχρονικά της άποψης ότι η πρόσδεση με το οποιοδήποτε Μαξίμου δεν φέρνει νούμερα.