ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Στο μυαλό του Γιώργη Αυτιά...


Στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Γιώργο Αυτιά απάντησε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή σχόλια που έκανε ο πρώτος στη σημερινή του εκπομπή. Ειδικότερα, τα σχόλια Αυτιά σχετικά με τη στράτευση Κασσελάκη ήταν αυτά που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, προέτρεψε τον τηλεοπτικό σταθμό να δράσει όπως έκανε και με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου, Βασίλη Χιώτη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.
Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».
Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.
Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.
Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.
Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.
Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.
Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».