ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο!..

Eξαιρετικό σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή (25.9.2023)

Ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αποτελεί την πρώτη επίσημη αποχώρηση από το κόμμα, σε τοπικό επίπεδο. Έχοντας υποβάλλει ήδη την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου, ο Γιάννης Τσακνάκης. «Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε, με εκφράζει» δήλωσε αρχικά  στο Larissa Press και πρόσθεσε: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο!..».
Οπως έγραφαν οι zoornalistas εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έψαχναν το βράδυ της Κυριακής το καταστατικό του κόμματος για να δουν με ποιον τρόπο μπορούν να αποχωρήσουν και να μην έχουν πλέον την ιδιότητα μέλους. «Πώς μπορώ να ξεγραφτώ ρε παιδιά;» ρωτούσαν και έψαχναν το καταστατικό. Για την ιστορία, η ιδιότητα του μέλους χάνεται με την αποχώρηση η οποία δηλώνεται εγγράφως ή προφορικά ενώπιον της Οργάνωσης Μελών στην οποία ανήκεις ή να σε διαγράψουν μέσω πειθαρχικής διαδικασίας.