ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Από τον Κοτρώτσο στον Υποφάντη και τον Μητσικώστα


Πέντε ακόμη εκπομπές έρχονται στο Action24

Τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το Action24. Στην παρουσίασή τους θα βρίσκονται δημοσιογράφοι που είναι ήδη στο δυναμικό του καναλιού όπως η Εύη Φραγκάκη, ο Νίκος Υποφάντης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Ανδριάννα Ζαρακέλη. Μαζί με αυτές θα επιστρέψουν και εκπομπές που ήταν και στο περσινό πρόγραμμα του Action24 όπως το «Καλύτερα Αργά» της Αθηναϊδας Νέγκα και το «Mitsi VAR» του Γιώργου Μητσικώστα. Αναλυτικά:
  • «ACTION LIFE»
To «ACTION LIFE» με την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη μας ξεναγεί στον κόσμο του «ευ ζην». Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24. Στo «ACTION LIFE» παρουσιάζονται θέματα για την υγεία, την γυναίκα, τα παιδιά και την οικογένεια. Μόνο ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν στην καλή υγεία και υγιεινή ζωή.
  • «ACTION BUSINESS»
Ο Νίκος Υποφάντης παίρνει την σκυτάλη κάθε Τρίτη και Πέμπτη από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24 και παρουσιάζει την εκπομπή «ACTION BUSINESS». Μας «συστήνει» πρωτοποριακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, παρουσιάζει επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και συνομιλεί με ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον οικονομικό τομέα.
  • «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»
Ένα νέο βραδινό ραντεβού δίνουν από Τρίτη έως Παρασκευή στις 8 το βράδυ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και η Ανδριάννα Ζαρακέλη στο ACTION 24. «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» είναι η νέα εκπομπή του ACTION 24 που ασχολείται με τα βασικά θέματα της επικαιρότητας και παρουσιάζει όχι μόνο τα ίδια τα γεγονότα αλλά και την προοπτική που αυτά έχουν. Καλεσμένοι είναι πρωταγωνιστές από την πολιτική και την οικονομία οι οποίοι σχολιάζουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.
  • «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»
Η Αθηναΐς Νέγκα ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές κάθε Τρίτη έως Παρασκευή στις 12 τα μεσάνυχτα. «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» είναι η αγαπημένη βραδινή μας συνήθεια που φιλοξενεί πρόσωπα που προκαλούν δίνοντας συνεντεύξεις που δεν είναι... συνεντεύξεις.
  • «MITSI VAR»
Ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης επιστρέφουν δριμύτεροι με το «MITSI VAR» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα αναρωτιόταν «Τι είπατε; Τι είπατε;», ενώ ο Τάσος Δούσης θα της απαντούσε ότι «ένα ακόμη «MITSI VAR» είναι έτοιμο να ξεκινήσει και είναι όλο δικό σας...». Ο Νίκος Κοκλώνης θα αναφωνούσε: «Ρεσιτάλ μιμήσεων» και ο Ευτύχης Μπλέτσας... θα έβγαζε ένα μπισκότο να το φάει στην υγειά του Γιώργου και του Σωτήρη.
Οι ήρωες του «MITSI VAR» της περσινής σεζόν ετοιμάζονται να υποδεχτούν νέα πρόσωπα από την πολιτική, τον αθλητισμό, την τηλεόραση και το Lifestyle, σε μια εκπομπή που δεν θα θες να τελειώσει. Η σάτιρα επιστρέφει για να φτιάξει τα βράδια της Παρασκευής στις 21.00 μόνο στο ACTION 24. Το «MITSI VAR» και φέτος απογειώνεται με πιλότους τον Γιώργο Μητσικώστα​, τον Σωτήρη Καλυβάτσ​η και τον Μάκη Ρηγάτο​! Προσδεθείτε...