ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου...


Nέο τοπίο αρχίζει να διαμορφώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την εκλογή προέδρου που φέρνει διαφορετική σύνθεση στην ηγεσία της Κουμουνδούρου. Ο νέος πρόεδρος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και συνομίλησε μαζί του για μιάμιση ώρα, προτού αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου. «Είμαι εδώ για να διατηρήσω ζωντανή την παρακαταθήκη του» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι δε συμφέρει κανέναν μία «πυρηνική έκρηξη» στον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, με απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο οικογενειακός του δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης.
Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου και ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες ανακοινώσεις για τα πρόσωπα - κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ της εποχής Κασσελάκη έφεραν γρήγορα και τις πρώτες αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι τώρα διευθυντής της Κ.Ο. Θανάσης Θεοχαρόπουλος εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο της αντικατάστασής του, καθώς ενημερώθηκε μέσω διαρροών, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος είχε εκλεγεί με ομόφωνες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ, Γιώργο Παντελάκη, ο κ. Κασσελάκης έχει τις τελευταίες ώρες διαδοχικές συναντήσεις και συσκέψεις με κομματικά στελέχη αλλά και στενούς συνεργάτες που βρέθηκαν κοντά του όλο το προηγούμενο διάστημα. Μαζί του έφτασε το μεσημέρι ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Μεταξύ άλλων έχει συναντήσει και τους δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη ενώ είχε συνάντηση και με τον Χάρη Μαμουλάκη.
Στην Κουμουνδούρου τις τελευταίες ώρες βρέθηκε και ο Διονύσης Τεμπονέρας.
Στο επίκεντρο βρίσκονται τα πρόσωπα που αναμένεται να έχουν ρόλο κλειδί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του και αναμένεται να βρίσκονται στην ομάδα κρούσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Μεταξύ των βασικών συνομιλητών του κυρίου Κασσελάκη είναι οι Ευάγγελος Αποστολάκης, Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Τσίπρας και Δώρα Αυγέρη. Πολύ κοντά στην υποψηφιότητά του κυρίου Κασσελάκη ήταν και οι Θάνος Μωραΐτης, Πέτρος Παππάς και Θανάσης Οικονόμου
Πέραν των κεντρικών πολιτικών στελεχών κομβικό ρόλο θα έχουν ο Μάρκος Χατζησάββας ο οποίος συνεργάστηκε και ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Από την αρχή ήταν δίπλα στην υποψηφιότητα του και η 30η υπογραφή για να καταθέσει αυτή την υποψηφιότητα και ο Γιάννης Βουλγαράκης.