ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Αλαφούζο


Σας έγραφα προ ημερών για την εμφανή αλλαγή στάση της «Καθημερινής» και του ΣΚΑΪ έναντι της κυβέρνησης. Και μετά το σχετικό σχόλιο είδα δεξιά κι αριστερά να γράφονται πολλά και ενδιαφέροντα, που κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε σενάριο μυθοπλασίας. Εν προκειμένω, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το Αλαφουζαίικο, βλέποντας ότι έχει «στραβώσει» γενικώς το κλίμα εντός της κυβέρνησης, αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο. Κριτική στα κακώς κείμενα. Αυτό δηλαδή που είναι η βασική δουλειά των Μέσων Ενημέρωσης. Ωστόσο, η εξέλιξη του αυτονόητου ενόχλησε, όπως μαθαίνω, προσωπικά τον πρόεδρο Μητσοτάκη, αν κρίνω από την πληροφορία που τον θέλει να έχει σηκώσει κατ’ επανάληψη το τηλέφωνο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους Αλαφούζους. 
Μάλιστα, η επικοινωνία έγινε «απευθείας», αφού ο επί χρόνια κυματοθραύστης του Φαλήρου, Αλέξης Παπαχελάς, έχει επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από τον Κυριάκο και γενικώς από το Μαξίμου. Έτσι, εν τη απουσία του πολύπειρου δημοσιογράφου, η επικοινωνία γίνεται κάπως άτσαλα και κυρίως χωρίς να επιφέρει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.