ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Η «Καθημερινή» «τα χώνει» στον υφυπουργό Προ.Πo.


Με τα νεύρα και τη λογική των πολιτών παίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς κάθε φορά που εμφανίζονται δημοσίως και επιχειρώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ρίχνουν τη μια πολιτική κοτσάνα πίσω από την άλλη.
Ο «Στέντωρ» της «Καθημερινής» δεν άντεξε και ασχολείται με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο. Διαβάστε τι γράφει στη στήλη του στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, με τίτλο «Εισαγωγαί Εξαγωγαί»:
«To φαινόµενο είναι «παγκόσµιο». Τα λάθη «επιχειρησιακά». Και έγιναν µόνο στην «αποτροπή και την πρόληψη». Σε αυτές τις τρεις γραµµές άµυνας συνοψίζεται η απολογία της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος εξετέλεσε το ρεπερτόριο µε συνέπεια, στην εµφάνισή του στην κρατική τηλεόραση. Υπήρξε µάλιστα και γλαφυρός. Τόνισε την παγκοσµιότητα του φαινοµένου µε εξαντλητική ανάγνωση των εθνικοτήτων των συλληφθέντων («µόνο δύο είναι Ελληνες»). Ανέλυσε την «επιχειρησιακότητα» των ευθυνών («ούτε εγώ ούτε ο υπουργός είχαµε ενηµέρωση»). Και επέµεινε ότι η ΕΛ.ΑΣ. πέτυχε στην καταστολή – σε αντίθεση µε την αποτροπή – καθώς προχώρησε σε αθρόες συλλήψεις. Αρα, εµείς δεν παράγουµε µαχαιροβγάλτες. Τους εισάγουµε χωρίς να το ξέρουµε. Και, αφού ολοκληρώσουν το έργο τους, τους πιάνουµε».
Ε, όσο και να το κάνουμε, τα δίκια του τα έχει!
Β.Σκ. / ieidiseis