ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Στα άκρα οι σχέσεις του Nίκου Παπανδρέου με τον Ανδρουλάκη


Η «νέα Εύα Καϊλή» του ΠΑΣΟΚ

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις Νίκου Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Την πληροφορία δημοσίευσε την Τρίτη το newpost και είναι απολύτως ακριβής: Ο Νίκος Παπανδρέου δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του προσεχούς Ιουνίου! Η απόφαση από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει!
Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά πως ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται σε μια νέα περίπτωση... Εύας Καϊλή: Στηρίζει σε πολλά θέματα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του, ενώ κινείται και σε «μη αποδεκτά μονοπάτια εκτός πολιτικής» - χωρίς να γνωρίζουμε εμείς τι εννοεί!
Θέμα διαγραφής, πάντως, όπως πληροφορούμαστε, δεν τίθεται, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά, τίποτε όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί στο μέλλον!
Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Παπανδρέου στις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φέρεται να στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη και όχι τον αδερφό του Γιώργο Παπανδρέου.

ΥΓ:
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, όπως εδώ και καιρό είναι γνωστό, θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Παχνίδια Εξουσίας / ieidiseis