ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Όταν «τιμάται» το οργανωμένο έγκλημα...


Προχθές το βράδυ στον αγώνα Ολυμπιακού - Γκενκ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» αναρτήθηκε πανό που έγραφε «Βασίλης Ρουμπέτης 1985-2023». Πανό δηλαδή προς τιμήν ενός, επίσης, νεκρού, πρόσφατα δολοφονημένου καθώς λέγεται από την greek mafia, που όσο ζούσε, πέραν από οπαδός του Ολυμπιακού, ήταν και μέλος του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ είχε καταδικαστεί για «συνέργεια εκ προθέσεως» στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007.
Το γεγονός αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή και πριν ο άτυχος αυτός νέος οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του.
Όταν το οργανωμένο έγκλημα τιμάται μέσα στα γήπεδα με την ανοχή των διοικήσεων των ομάδων, όταν το οργανωμένο έγκλημα είναι μέσα στα γήπεδα, όπως επίσης και ο φασισμός, η πολιτεία δεν μπορεί να προσποιείται πως αναζητεί τους ενόχους και πως δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας.