ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Mιντιακή ομερτά...


...για να προστατευθεί ο «ηγέτης» και σε αυτή την τετραετία...

«Θα είμαστε αμείλικτοι». Αυτό είναι κατά πως φαίνεται μια από τις αγαπημένες φράσεις των κυβερνητικών στελεχών τον τελευταίο καιρό, φράση η οποία έχει καταντήσει να χρησιμοποιείται για να κρυφτεί και να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα.
Σκρέκας: Αμείλικτοι κατά των κερδοσκόπων
Γεωργιάδης: Αμείλικτοι για ανασφάλιστη και μαύρη εργασία
Χατζηδάκης: Αμείλικτοι για τις ξαπλώστρες και τις παρανομίες στις παραλίες
Αμείλικτος λογικά θα είναι και ο Γιάννης Οικονόμου για το δολοφονικό ταξίδι νεοναζί χούλιγκανς που κατέληξε στη δολοφονία ενός 29χρονου έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;
  • Ανεξέλεγκτη η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια, ανεξέλεγκτη και η εργοδοτική αυθαιρεσία παρά τα μέτρα ασπιρίνες και τους… αμείλικτους ελέγχους που συχνά πυκνά εξαγγέλλονται.
  • Ανεξέλεγκτη και η οπαδική βία, ανεξέλεγκτες και οι πυρκαγιές, ανεξέλεγκτη και η καταπάτηση και καταστροφή του φυσικού μας πλούτου από τις παραλίες μέχρι τα δάση.
  • Ανεξέλεγκτη, βέβαια, και η αστυνομική βία απέναντι σε κινήματα, διεκδικήσεις, ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και άλλα πολλά.
Και κάτι τελευταίο: Ανεξέλεγκτο και όλο το σύστημα Μητσοτάκη από μια άνευ προηγουμένου μιντιακή ομερτά για να προστατευθεί ο «ηγέτης» και σε αυτή την τετραετία...

X.K. / EφΣυν