ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Αινιγματικές αναρτήσεις Πολάκη: Με βάζετε σε σκέψεις...


Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε «θόρυβο», προχώρησε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας αφού άφησε αιχμές κατά των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, με ειδική αναφορά στους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Έφη Αχτσιόγλου, κατέληξε με την αναφορά: «Με βάζετε σε σκέψεις». Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
«Βλεπω διάφορες συνεντεύξεις υποψηφίων προέδρων και μιλώ για Τσακαλώτο και Αχτσιογλου όπου δε βλέπω γραμμή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ,απλά γενικές ρετσέτες,χαρακτηρισμούς και εκτιμησεις για τον Τσιπρα ,εκθέσεις καλολογικών στοιχειων και γενικώς έπεα πτεροεντα…
Στην τοποθέτηση μου στην Κεντρική επιτροπή είπα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ που είναι ο κορμός ενός πολιτικού σχεδίου ,πέρα από τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ του γιατί χάσαμε.
Περιμένω κάτι αντίστοιχο από ΟΛΟΥΣ τους υποψηφιους….
Ξαναβαζω την ομιλία μου για επανάληψη….. γιατί με έχετε βάλει σε σκέψεις...»

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος και είχε ζητήσει να γίνει εκλογή του προέδρου μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου να συζητηθούν και οι πλατφόρμες των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.