ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Συζητήσεις με Τρέμη για το Open;


«Παραιτήθηκε», διαβάσαμε, «από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open o Νίκος Στραβελάκης». Μα, αφού ποτέ δεν την ανέλαβε, πώς παραιτήθηκε; Εδώ καλά καλά η Ματίνα Παπαδέα, από τότε που η Πόπη Τσαπανίδου αποχώρησε, περισσότερα δελτία έχει παρουσιάσει από ό,τι ο Στραβελάκης!

***
Ειρήσθω εν παρόδω δεν τη γνωρίζω προσωπικά αλλά την κρίνω ως (παραπάνω) από εξαιρετική στον ρόλο που καλύπτει ως μπαλαντέρ: γιατί να μη δοθεί η ευκαιρία, ως μόνιμη, στην Παπαδέα; Δεν θα δοθεί όμως – ακούω για συζητήσεις με την Όλγα Τρέμη ως προσωπική επιλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα… 

***
Το Mega… χτύπησε την πόρτα των «Αταίριαστων», προσεγγίζοντας τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο. Το συμβόλαιό τους με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν έχουν ακόμη αποσαφηνίσει τι θα πράξουν στο μέλλον. 

***
O διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision αποκτά το δικό του webradio, το Ράδιο Eurovision. Στη διεύθυνση radioeurovision.gr και στο ertecho.gr οι φίλοι του διαγωνισμού απολαμβάνουν τραγούδια επτά δεκαετιών: από το 1956 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στο Λουγκάνο, μέχρι και φέτος, στον δρόμο για το Λίβερπουλ και τον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision.

Mιντιάρχης