ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο "Βηματοδότης" και οι προστάτες του πρωθυπουργικού ανιψιού


Ευθείες βολές κατά της Ελληνικης Αστυνομίας αλλά και εναντίον του πρωθυπουργικού ανιψιού και πρώην εκλεκτού του Μαξίμου, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξαπέλυσε η εφημερίδα "Το Βήμα" μέσω της στήλης "Βηματοδότης". Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

"Στρατός «φρουρών» από την ΕΛ.ΑΣ., διμοιρία ΜΑΤ, ως επιπρόσθετη ομάδα προστασίας και τέσσερις ανώτεροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, όλοι σε ειδική αποστολή! Αυτή η πρωτοφανής κινητοποίηση ενστόλων, τους οποίους πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι για να περιορίζουν την εγκληματικότητα, έγινε για τον Γρηγόρη Δημητριάδη, πριν και μετά την πρόσφατη εμφάνισή του σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ"

Οπως γράφει η στήλη της εφημερίδας το ΒΗΜΑ, Βηματοδότης:

"Η παρουσία του πρωθυπουργικού ανιψιού, που εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο των υποκλοπών, με «στόχους» επιχειρηματίες και από τον αθλητικό χώρο, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες παρευρισκομένων.
Ομως η επιδεικτική παρουσία του κ. Δημητριάδη, συνοδεία πολλών αστυνομικών, στο ΣΕΦ είχε και εντυπωσιακή συνέχεια. Μαθαίνω ότι μετά το γεγονός, στη ΓΑΔΑ προσκλήθηκαν για «φιλική συζήτηση» κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους του ΣΕΦ!
Οι οποίοι δέχθηκαν νουθεσίες, έμμεσες απειλές και «υποδείξεις» – που παραπέμπουν σε άλλες εποχές – αξιωματικών από τις υπηρεσίες της Αθλητικής Βίας, της Δίωξης Εκβιαστών, της διοίκησης της Ασφάλειας Αττικής κ.λπ., κ.λπ. Με κύρια προτροπή να μην… επαναληφθεί το συμβάν σε βάρος του πρώην εκλεκτού του Μαξίμου, στον οποίο φαίνεται να προσφέρεται διαρκής κάλυψη.
Προκαλώντας ερωτηματικά για το νόημα και τους στόχους αυτής της παρασκηνιακής τακτικής – των «επιθετικών συμβουλών». Κι αυτό γιατί αν υπήρχε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους, η κανονική διαδικασία θα ήταν να προχωρήσουν οι αστυνομικοί στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες. Και όχι να αρχίσουν οι παραινέσεις, οι προτροπές και οι προειδοποιήσεις… εκφοβιστικού χαρακτήρα".

 «Είναι αυτή η δουλειά της ΕΛ.ΑΣ., αλήθεια;» καταλήγει στο σχόλιό του ο "Βηματοδότης".