ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Βλέπεις να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει η γάτα; Τι αποκαλύπτει η απάντηση για την προσωπικότητά σου


Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους χρήστες του διαδικτύου. Αλήθεια, πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση; Τι μπορεί να αποκαλύψει για τονχαρακτήρα και την προσωπικότητά μας; Πώς βλέπεις τη ζωή; Με αισιοδοξία ή απαισιοδοξία;
Η παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας, καθώς, όπως ισχυρίζεται ένα τεστ δημοσιευμένο στο Minds Journal, μπορεί να φανερώσει αν βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία ή απαισιοδοξία.
Εσύ προς ποια κατεύθυνση βλέπεις να πηγαίνει η γάτα; Προσοχή! Η απάντησή σου μπορεί να δηλώνει τη στάση σου για τα πάντα γύρω σου.


Αν πιστεύεις λοιπόν εκ πρώτης όψεως, ότι η γάτα ανεβαίνει τη σκάλα, βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία. Το μυαλό σου έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να προοδεύεις, να εξελίσσεσαι και να κατακτάς συνεχώς κορυφές.
Αν πάλι πιστεύεις το αντίθετο, μάλλον αντιμετωπίζεις τη ζωή με καχυποψία και απαισιοδοξία. Ο τρόπος που αντιδράς στις διάφορες καταστάσεις, μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχες κατά το παρελθόν και οι οποίες σε έκαναν να υιοθετήσεις αρνητική στάση για όσα συμβαίνουν γύρω σου.
Αν, ωστόσο, αλλάξατε πολλές φορές γνώμη μέχρι να καταλήξετε, μην ανησυχείτε! Δεν είστε οι μόνοι…