ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

H συγγνώμη των "Παραπολιτικών" στον διευθυντή ειδήσεων του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο


Σε ανάρτηση με την οποία ανακαλούν ως αναληθές το περιεχόμενο σειράς δημοσιευμάτων τους που αφορούσαν τον διευθυντή ειδήσεων του Open Χρήστο Παναγιωτόπουλο, προχώρησαν η εφημερίδα Παραπολιτικά και ο ιστότοπος parapolitika.gr.
Στην ανάρτηση αναφέρεται:
«Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ο ιστότοπος parapolitika.gr παρουσίασαν σειρά δημοσιευμάτων για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, τα οποία δεν στηρίζονταν σε επιβεβαιωμένη έρευνα και διασταυρωμένες πληροφορίες. Συνεπώς, δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια και δεν αντιστοιχούσαν ούτε στη δημοσιογραφική του επάρκεια, ούτε στην ηθική του συγκρότηση. Δεν υπήρχε εκ μέρους μας καμία απολύτως διάθεση συκοφαντίας ή προσβολής της προσωπικότητας του. Εκφράζουμε τη λύπη μας και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε στον κ. Παναγιωτόπουλο, τη διαδρομή του οποίου στο χώρο της δημοσιογραφίας σεβόμαστε απολύτως».