ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Παίρνουν κι άλλους δημοσιογράφους στην ΕΡΤ!

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν από επιτροπή.. - Αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη

Χθες οι διοικούντες την ΕΡΤ αποφάσισαν να πάρουν ακόμα δεκαέξι (16) δημοσιογράφους, με ετήσια σύμβαση για ολόκληρο το 2021, με κόστος 330.000 ευρώ, δηλαδή 1.700 ευρώ το μήνα για τον καθένα τους.  Συγκεκριμένα παίρνουν:..α) Για παραγωγή και αρχισυνταξία των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων δύο (2) Δημοσιογράφους – Αρχισυντάκτες.
β) Για την οπτικοποίηση των θεμάτων των κεντρικών δελτίων δύο (2) Δημοσιογράφους – Παραγωγούς.
γ) Για τη σύνταξη των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης δύο (2) Δημοσιογράφους – συντάκτες.
δ) Για τη δημοσιογραφική κάλυψη διεθνών θεμάτων για όλα τα δελτία ειδήσεων τηλεόρασης – ραδιοφώνου και διαδικτύου, δύο Δημοσιογράφους – Ανταποκριτές, για Ρώμη και Μόσχα.
ε) Για ρεπορτάζ για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τηλεόρασης και ραδιοφώνου έξι (6) Δημοσιογράφους – Ρεπόρτερ.
στ) Για την παρακολούθηση των διεθνών θεμάτων από όλες τις πηγές και την ενσωμάτωσή τους στα δελτία ειδήσεων, δύο (2) Δημοσιογράφους.
  • Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα διενεργηθεί από Επιτροπή η οποία θα οριστεί από το Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης. (καταλάβαμε Νο 1)
  • Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 16/12/2020, την ερχόμενη Τετάρτη μόλις. (καταλάβαμε Νο 2)
Για διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 210 607 5687 ή 5673, (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο tm.proslipseon@ert.gr

- πηγή: e-tetradio