ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Το βίντεο-απάντηση της ΚΝΕ: «Κύριε Μητσοτάκη, το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα σας!»

Αρκετά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, από την κριτική που του ασκήθηκε από τους βουλευτές του ΚΚΕ ότι η πολιτική και ο προϋπολογισμός της κυβέρνησής του υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο, τους μονοπωλιακούς ομίλους. Και επειδή δεν είχε επιχειρήματα να την αντικρούσει δεν ήταν λίγες οι στιγμές που.. μπουρδουκλώθηκε.
Για παράδειγμα, όταν επιχείρησε να υπερασπιστεί το «click away», που ευνοεί τις μεγάλες αλυσίδες του εμπορίου, απευθύνθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας ότι το Κόμμα «αρνείται τις παγκόσμιες τάσεις της oικονομίας», οι οποίες στο δικό του μυαλό είναι ταυτισμένες με την «πρόοδο». Και πρόσθεσε ότι «έτσι έχετε κάνει καριέρα 80 χρόνια...».
Σε αυτούς τους ισχυρισμούς Μητσοτάκη απάντησε η ΚΝΕ με ένα δηκτικό βίντεο.
Η ΚΝΕ υπενθυμίζει στον κ. Μητσοτάκη ότι εδώ και 102 χρόνια, το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές κάνουν «καριέρα» σε ξερονήσια, σε φυλακές, μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα, σε απεργίες, σε διαδηλώσεις, στους δρόμους του αγώνα, για τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού, την ώρα που ο ίδιος και οι όμοιοί του κάνουν καριέρα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων...
Η ΚΝΕ στο βίντεό της υπενθυμίζει την ατάκα Μητσοτάκη πως έξι μηνών ήταν... πολιτικός κρατούμενος και σημειώνει: «Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα σας!»