ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Η επιστράτευση του Κώστα Σημίτη

Το δεύτερο lockdown βάζει την κυβέρνηση σε πίεση και στο Μαξίμου το γνωρίζουν. Εξ ου και η επιστράτευση του Σωτήρη Τσιόδρα σε πρώτο χρόνο, και του Κώστα Σημίτη σε δεύτερο.
Ο καθηγητής Τσιόδρας ήταν αναγκαίος δίπλα στον πρωθυπουργό για να βάλει επιστημονική σφραγίδα στο δεύτερο lockdown – να επικυρώσει ότι ο νέος εγκλεισμός ήταν προϊόν των.. εισηγήσεων των ειδικών και της αναπόδραστης έξαρσης της πανδημίας και όχι της αδράνειας και των λαθών της κυβέρνησης.
Ο Κώστας Σημίτης ήταν αναγκαίος για να αποδομήσει την κριτική της αντιπολίτευσης. Η οποία, αυτή την φορά, ακούστηκε ιδιαίτερα δυνατά και δείχνει να συναντά την κοινωνία. Και, κυρίως, δεν προέρχεται πια μόνον από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το Κίνημα Αλλαγής.
Αυτή την κριτική επιχειρεί να ακυρώσει ο πρώην πρωθυπουργός με το άρθρο του στα ΝΕΑ το οποίο, παρεμπιπτόντως, ενόχλησε ιδιαιτέρως συγκεκριμένες πλευρές στην Χαριλάου Τρικούπη.
Με τον τίτλο «Αντιπολίτευση;», ο Κώστας Σημίτης στοχεύει σχεδόν ισοβαρώς και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς το Κίνημα Αλλαγής και εγκαλεί συνολικά την αντιπολίτευση.
 - από κείμενο της Μαρίνας Αλεξανδρή στο Tvxs (oλόκληρο ΕΔΩ)