ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Τέλος η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου από το Mega


Μετά την ΠΟΕΣΥ ανακοίνωση για τις απολύσεις στο Mega έβγαλε και η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ): «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδότρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA», η οποία λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στη χώρα προχώρησε στην απόλυση τεσσάρων συναδέλφων του αθλητικού ρεπορτάζ...Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την άδικη και καταχρηστική αυτή ενέργεια της εργοδοσίας του Τ/Σ MEGA και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων. Παράλληλα δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε νομική τους ενέργεια. Η Ένωση Συντακτών υπογραμμίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες που καταπατούν ευθέως τα εργασιακά δικαιώματα και καταρρακώνουν τον ήδη πληγέντα κλάδο μας δε θα γίνουν ανεκτές».
Οπως γράφει το enimerosi24, ανάμεσα στους απολυμένους του αθλητικού τμήματος του μεγάλου καναλιού είναι και η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.