ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου παίζει μπάλα στο OPEN


Μην χάσετε, αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 16:45 το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου κόντρα στην Κύπρο στο γήπεδο στις Ριζούπολης, λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις για το Nations League.
Νέα πρόσωπα δοκιμάζονται από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Τζον Φαν’τ Σχιπ, σε μια πρόβα τζενεράλε, πριν τα επίσημα παιχνίδια με Μολδαβία.. και Σλοβενία, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου.
Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας, σε όλες τις «μάχες» της, βρίσκεται το OPEN, το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Η Εθνική Μπάσκετ Γυναικών στο ERTFLIX

Η Εθνική Μπάσκετ Γυναικών δίνει δύο κρίσιμους αγώνες για την προκριματική φάση ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2021, την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. Η ΕΡΤ, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX και το κανάλι EΡT Sports 1, θα μεταδώσει απευθείας από το Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης και τις δύο αναμετρήσεις του ανανεωμένου αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που κατευθύνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μασλαρινός.
Στον πρώτο αγώνα, η Εθνική αντιμετωπίζει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στις 20:00, τη Βουλγαρία.
Δύο ημέρες αργότερα, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 20:00, θα αναμετρηθεί με τη Σλοβενία, με στόχο να καλύψει τη διαφορά 6 πόντων από τον πρώτο αγώνα και να κυνηγήσει την πρωτιά στον όμιλο, που εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί σε Ισπανία και Γαλλία.